Mięso od mistrza

Zakład Mięsny KAROL to rodzinna firma z tradycjami. Od lat dzięki ciężkiej pracy, dbałości o klientów oraz wielkiej staranności wkładanej w produkcję naszych wędlin firma zyskuje coraz większą rzeszę zwolenników zarówno w Polsce jaki za granicą. Główna działalność firmy to rozbiór, wykrawanie mięsa wieprzowego i drobiowego, produkcja wyrobów wędliniarskich takich jak kiełbasy, wędzonki, wyroby garmażeryjne i podrobowe oraz produkty drobiowe. Szeroki wachlarz asortymentu jakim dysponujemy gwarantuje, że każdy smakosz polskich wędlin znajdzie dla siebie coś pysznego. Z myślą o zadowoleniu naszych klientów staramy się udoskonalać w każdym polu swej działalności: zaczynając od produkcji naszych mięs i wędlin, poprzez politykę jakości aż po logistykę i sieć dystrybucji.

 

ŚWIEŻY DRÓB DLA PROFESJONALISTÓW

Oferujemy drób i produkty drobiowe z najwyższej jakości mięsa. Kurczaki dostarczają nam doświadczeni hodowcy, z którymi współpracujemy od wielu lat. Posiadamy certyfikaty jakości BRC, IFS, QAFP, Halal.

Newsletter
close slider

Zapisz się do newslettera